top of page

OM OSS

Bakkevik Brygge ligger like ved vannkanten , i nærheten av den idyllske Kalvåg, en landsby som er unikt og kjent for å ha det best bevarte vannkant miljø i Sogn og Fjordane. Du vil oppleve en svært hyggelig opphold, med alle nødvendige fasiliteter. Vårt utendørs jacuzzi, samt vår mini-spa, vil tillate deg å ha et avslappende og koselig opphold selv om solen og varmen er  satt på vent. Vår spa tilbyr en infrarød badstue, solarium og dusj.

 

Hvis du elsker å fiske, trenger du ingen flaks eller erfaring. De viktigste fiskefeltene ligger rett utenfor og våre motorbåter er utstyrt med sonar og GPS for å forenkle navigeringen. Dersom fisken ikke er noe du er interessert i, finnes det også muligheter for kajakkpadling eller fjellturer i området. Svømming langs kysten er også en mulighet, og de unge vil være spesielt glade for å fange krabber selv like ved sjøkanten. Vårt beliggenhet betyr at søvnen ikke blir forstyrret av konstant støy som oppleves i byene og andre plasser. I stedet , blir du omgitt av lyden av beroligende bølger.

Vi vil gjerne anbefale nærliggende turområder, Holehornet kan være en god start. Hvis du søker en mer utfordrende rute, er Hornelen det beste valget, som er Nord-Europas høyeste klippe - nesten 1000 meter over havet! Hvis solen skinner, er det ikke noe bedre sted å være enn Grotlesanden. Beliggenheten er utrolig vakker og utsikten vil ta pusten fra deg.

Du vil oppleve en svært hyggelig opphold, med alle nødvendige fasiliteter.

Vårt utendørs jacuzzi, samt vår mini-spa, vil tillate deg å ha en avslappende tid når solen og varmen er på vent. Vårt spa tilbyr en infrarød badstue, solarium og dusj.

BOATS
Private BBQ
 Fire Pit area
infrared sauna, solarium and shower
Outdoor JACUZZI
PLAYGROUND

Bakkevik Brygge rorbuer ligger i stille og fredelig Novelandet. Ingen trafikk, ingen støy.

Du vil bo i moderne leiligheter med et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin og en stor fryser for fisk og skalldyr lagring som du kan bruke under oppholdet.

Vi har fem moderne motorbåter og en gammel Myra shack tilgjengelig for leie. Alle disse kan også være utstyrt med en sonar.

bottom of page